Vloeren

De anhydrietvloeren van Wouters zijn altijd van topkwaliteit. Dit in combinatie met het feit dat Wouters ook zandcementvloeren levert, maakt Wouters dé vloerenspecialist in de afbouw. Wij hebben alle kennis in huis om u te adviseren wat betreft dikte, isolatie, vloerverwarming en materiaalkeuze. Door onze nauwe samenwerking met diverse mortelleveranciers zijn wij in staat om een zeer grote capaciteit te leveren en dit zelf uit te voeren door ons personeel. Zo hebben wij in 2019 alleen al 500.000 m² aan anhydrietvloeren gerealiseerd en dat maakt Wouters marktleider van Nederland in anhydrietvloeren.

Naast de traditionele zandcementvloeren en de anhydriet gietdekvloeren bieden wij ook de vloeibare zandcementdekvloer aan. Deze dekvloer combineert de voordelen van gieten met specifieke eigenschappen van cement. In samenwerking Saint Gobain Weber Beamix kunnen wij een Cw16-F4 kwaliteit vloeibare zandcementgietvloer leveren, dat (net zoals de anhydrietvloer) de volgende dag al beloopbaar is.

                                                            

Marktleider in anhydrietvloeren

In 2019 realiseerden wij maar liefst 500.000 m² aan anhydrietvloeren

Meer dan 40 jaar vloerenervaring

Al sinds 1980 zijn wij bezig met afwerkvloeren en die ervaring merkt u direct

Samenwerkingen

In samenwerking diverse mortelleveranciers kunnen wij door heel Nederland een zeer grote capaciteit leveren

Projecten binnen deze discipline

Holland Park Diemen

In 2015 is Wouters begonnen met de afbouw van 748 woningen voor het project Holland Park. Na 2,5 jaar zijn wij trots om te melden dat alle vloeren- stukadoorswerkzaamheden klaar zijn.

Buitengewoon Baarn

Naast de gerenoveerde Nieuwe Baarnse School werkt Wouters Totaal Afbouw mee aan 8 nieuwbouw woningen, waar de VZC vloer is toegepast.

41 woningen Steilvol wonen

Het project ‘Steilvol wonen’ bestaat uit 41 unieke woningen in het nieuwe deelgebied Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht.

Badhuisstraat Scheveningen

Aan de Badhuisstraat in Scheveningen heeft Wouters bijgedragen aan de realisatie van 66 nieuwbouw appartementen, gemeenschappelijke ruimten en kantoren.

Little Manhattan

In de Amsterdamse wijk Nieuw-West is het project ‘Little Manhattan’ verrezen. Het woongebouw biedt in totaal ruimte aan 869 woningen.

BD Lofts

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch is het voormalige kantoorpand van het Brabants dagblad getransformeerd tot het nieuwe wonen, leven en werken.

Kwintijn

In de wijk Oud-West te Amsterdam is het project Kwintijn verrezen met in totaal bijna 300 woningen met twee besloten binnentuinen.

Zaans Medisch Centrum

Het Zaans Medisch Centrum heeft een nieuw gebouw ontwikkeld omdat het oude gebouw toe was aan vervanging.

Groot Agteveld

Dit appartementencomplex met 22 woningen en commerciële ruimten is gerealiseerd in de nieuwe woonwijk ‘Groot Agteveld’.

Laan van Spartaan

Wouters heeft haar specialisme in anhydrietvloeren kunnen tonen door dit appartementencomplex te realiseren met in totaal 186 woningen.

Lieverley beterBASIShuis

Het unieke woningconcept ‘beterBASIShuis’ van het TBI WOONLAB heeft zich kunnen tonen in het project Lieverley te Den Haag.

Kloosterbuuren

In Den Haag is de nieuwe wijk Kloosterbuuren gerealiseerd met in totaal 118 woningen waarvan Wouters de vloeren en het stucwerk heeft afgerond.

Vlaardings Geluk

Vlaardings Geluk is een grootschalig nieuwbouwproject in Vlaardingen met drie woongebieden.

Bolderburen Utrecht

Bolderburen is een nieuwbouwproject van 38 woningen met speelse binnentuin in de wijk Leidsche Rijn te Utrecht.

Woontoren de Verkenner

In het Kanaleneiland te Utrecht is een bijzondere woontoren gebouwd dat ruimte biedt aan 95 woningen.

Transformatie Calandhuys

Het kantoorgebouw aan de Calandstraat te Rotterdam is getransformeerd naar vijf zeer luxe lofts.

Square Amsterdam

In het ontwikkelgebied Kop Zuidas te Amsterdam is het appartementencomplex Square gerealiseerd bestaande uit 111 appartementen.

Kop Gildenkwartier

Het Gildenkwartier te Amersfoort is uitgebreid met 75 huurappartementen en 15 eengezinswoningen aan de rivier De Eem.

Transformatie Potentiaal

Het Potentiaal-gebouw van de TU Eindhoven is getransformeerd van onderwijsgebouw tot woontoren met ruimte voor 441 studentenwoningen.

Geïnteresseerd geraakt?

Andere disciplines

stucwerk
plafonds
wanden
tegelwerk