Tegelwerk

Bij Wouters kunt u ook terecht voor professioneel wand- en vloertegelwerk en dit is niet zomaar een discipline die wij erbij doen, maar een ware specialiteit. De afgelopen jaren hebben wij bij vele toonaangevende projecten het wand- en vloertegelwerk verzorgd. Voor elke afzonderlijke opdracht is wel specialistische kennis nodig. Echter hebben wij deze expertise samen met onze toeleveranciers in huis. Wij kunnen u reeds vanaf de aankoopfase van professionele adviezen voorzien en daarmee tot een geslaagd eindresultaat brengen.

Advies op maat

Wij kunnen u al vanaf de aankoopfase voorzien van professionele adviezen

30 jaar ervaring in tegelwerk

Sinds eind jaren '80 houden wij ons bezig met tegelwerk en die ervaring nemen wij gratis mee

Samenwerking met showrooms

Door uitstekend contact met een groot aantal showrooms zijn wij in staat snel advies te geven over producten en producteigenschappen

Projecten binnen deze discipline

41 woningen Steilvol wonen

Het project ‘Steilvol wonen’ bestaat uit 41 unieke woningen in het nieuwe deelgebied Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht.

Kwintijn

In de wijk Oud-West te Amsterdam is het project Kwintijn verrezen met in totaal bijna 300 woningen met twee besloten binnentuinen.

Kop Gildenkwartier

Het Gildenkwartier te Amersfoort is uitgebreid met 75 huurappartementen en 15 eengezinswoningen aan de rivier De Eem.

Transformatie Potentiaal

Het Potentiaal-gebouw van de TU Eindhoven is getransformeerd van onderwijsgebouw tot woontoren met ruimte voor 441 studentenwoningen.

Geïnteresseerd geraakt?

Andere disciplines

stucwerk
plafonds
wanden
vloeren