Innovaties

“Partners verder helpen door meer te bieden dan afbouw”

Door jarenlange ervaring binnen de afbouw branche en het continu kijken naar de toekomst, kan Wouters Totaal Afbouw ook een bijdrage leveren door innovatief te zijn. In samenwerking met partners efficiëntie creëren en nieuwe strategieën ontwikkelen is wat Wouters Totaal Afbouw uniek maakt.

Vloeibare Zandcement gietdekvloer (VZC)

Naast de traditionele zandcementvloer en de anhydrietvloer is er nu ook een hoogwaardige cementgebonden gietdekvloer van Weber Beamix: Vloeibare Zandcement (VZC). VZC combineert de voordelen van gieten met specifieke eigenschappen van cement. Ideaal voor de natte ruimte, in een arbeidsgang te leggen en al de volgende dag beloopbaar.

Door de nauwe samenwerking met mortelleverancier Spaansen, zijn wij in staat om door heel Nederland een zeer grote hoeveelheid VZC vloeren te realiseren tegen een marktconforme prijs. Ter plaatsen komt Spaansen een mobiele mengcentrale, waardoor wij meer dan 1.200 m² per dag kunnen produceren. Grote projecten met VZC bewijzen hun meerwaarde in kwaliteit, efficiëntie en MVO.

Lees hier ook het artikel in Mebest over onze VZC vloeren Artikel Buitengewoon Baarn – Mebest 2018-4

Of het artikel van BouwTotaal Artikel VZC – BouwTotaal

Active Warmth

“Het eerste integrale totaalconcept voor hoogwaardige woningrenovatie o.b.v. binnenafbouw”

In Nederland zijn we in hoog tempo met verduurzaming van de woningvoorraad. Samen willen we de Co² uitstoot van onze woningen terug brengen. in 2050 gaan we zelfs naar een CO² uitstoot van 0! Samen met verschillende bouwpartners hebben wij ons verenigd om woningen van energielabel G naar A te transformeren, GA. Door middel van Active Warmth, het all electric wandverwarmingssysteem van Gyproc, wordt alleen verwarmt daar waar nodig. Bezoek voor verdere uitleg de centrale GA-pagina: De slimste weg