Projecten

Renovatie Aquarius

Aquarius, het sprankelende vernieuwingsproject in Amstelveen. Hier ontvouwt zich een tijdloos monument van 182 woningen, met een groene, duurzame toekomst voor ogen.

Bastion Hotel Amersfoort

Meewerken aan een nieuw Bastion Hotel op steenworp afstand vanaf ons kantoorpand in Amersfoort, een prachtige kans. Het hotel bestaat uit 8 verdiepingen met 138 hotelkamers.

Eemgoed

Het project Eemgoed in Oosterwold is een opmerkelijk bouwproject omdat het zich richt op duurzaamheid en gemeenschapsvorming, maar ook omdat dit project is gerealiseerd zonder tussenkomst van een aannemer.

The Muse

94 luxe appartementen en commerciële ruimte op een bijzondere locatie, midden in Rotterdam. The Muse is een iconisch gebouw dat de skyline van Rotterdam verrijkt.

Zalmhaven I, II en III

De Zalmhaven bestaat uit 485 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie woontorens. De Zalmhaven I met 256 appartementen, is met 215 meter het hoogste gebouw van de Benelux.

Coolhaven Little C

Een project in hartje Rotterdam, bestaande uit 15 gebouwen met daarin 300 appartementen, lofts en studio’s gecombineerd met kantoorruimtes, ontmoetingsplekken, horeca, ateliers en winkels.

Holland Park Diemen

In 2015 is Wouters begonnen met de afbouw van 748 woningen voor het project Holland Park. Na 2,5 jaar zijn wij trots om te melden dat alle vloeren- stukadoorswerkzaamheden klaar zijn.

Buitengewoon Baarn

Naast de gerenoveerde Nieuwe Baarnse School werkt Wouters Totaal Afbouw mee aan 8 nieuwbouw woningen, waar de VZC vloer is toegepast.

41 woningen Steilvol wonen

Het project ‘Steilvol wonen’ bestaat uit 41 unieke woningen in het nieuwe deelgebied Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht.

Badhuisstraat Scheveningen

Aan de Badhuisstraat in Scheveningen heeft Wouters bijgedragen aan de realisatie van 66 nieuwbouw appartementen, gemeenschappelijke ruimten en kantoren.

Little Manhattan

In de Amsterdamse wijk Nieuw-West is het project ‘Little Manhattan’ verrezen. Het woongebouw biedt in totaal ruimte aan 869 woningen.

BD Lofts

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch is het voormalige kantoorpand van het Brabants dagblad getransformeerd tot het nieuwe wonen, leven en werken.

Kwintijn

In de wijk Oud-West te Amsterdam is het project Kwintijn verrezen met in totaal bijna 300 woningen met twee besloten binnentuinen.

Zaans Medisch Centrum

Het Zaans Medisch Centrum heeft een nieuw gebouw ontwikkeld omdat het oude gebouw toe was aan vervanging.

Groot Agteveld

Dit appartementencomplex met 22 woningen en commerciële ruimten is gerealiseerd in de nieuwe woonwijk ‘Groot Agteveld’.

Laan van Spartaan

Wouters heeft haar specialisme in anhydrietvloeren kunnen tonen door dit appartementencomplex te realiseren met in totaal 186 woningen.

Lieverley beterBASIShuis

Het unieke woningconcept ‘beterBASIShuis’ van het TBI WOONLAB heeft zich kunnen tonen in het project Lieverley te Den Haag.

Kloosterbuuren

In Den Haag is de nieuwe wijk Kloosterbuuren gerealiseerd met in totaal 118 woningen waarvan Wouters de vloeren en het stucwerk heeft afgerond.

Vlaardings Geluk

Vlaardings Geluk is een grootschalig nieuwbouwproject in Vlaardingen met drie woongebieden.

Bolderburen Utrecht

Bolderburen is een nieuwbouwproject van 38 woningen met speelse binnentuin in de wijk Leidsche Rijn te Utrecht.

Woontoren de Verkenner

In het Kanaleneiland te Utrecht is een bijzondere woontoren gebouwd dat ruimte biedt aan 95 woningen.

Transformatie Calandhuys

Het kantoorgebouw aan de Calandstraat te Rotterdam is getransformeerd naar vijf zeer luxe lofts.

Square Amsterdam

In het ontwikkelgebied Kop Zuidas te Amsterdam is het appartementencomplex Square gerealiseerd bestaande uit 111 appartementen.

Kop Gildenkwartier

Het Gildenkwartier te Amersfoort is uitgebreid met 75 huurappartementen en 15 eengezinswoningen aan de rivier De Eem.

Transformatie Potentiaal

Het Potentiaal-gebouw van de TU Eindhoven is getransformeerd van onderwijsgebouw tot woontoren met ruimte voor 441 studentenwoningen.