Renovatie Aquarius

Wat: 182 woningen Aquarius
Opdrachtgever: Eigen Haard
Aannemer: Era Contour
Disciplines: Binnenwanden, stukadoorswerkzaamheden en tegelwerk.
Producten: Stuc- en spuitwerk, metal stud wanden en plafonds

 

Het project

In het hart van Amstelveen ontplooit zich een opwindend project dat de skyline van de stad zal transformeren en een frisse adem zal geven aan de gemeenschap. Het renovatieproject ‘Aquarius’ belooft een opmerkelijke mijlpaal te worden in de ontwikkeling van deze bruisende stad.

Aquarius zal niet alleen een baken van moderniteit zijn, maar ook een symbool van duurzame vooruitgang. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken op het gebied van energie-efficiëntie en milieubewuste bouwmaterialen, draagt het project bij aan een groenere toekomst voor Amstelveen en haar inwoners.

Wij zijn trots om hier aan bij te dragen in de vorm van metal stud wanden en plafonds, systeemplafonds, dekvloeren, het tegelwerk en het stuc- en spuitwerk. Door het totale afbouwpakket voor onze rekening te nemen, ontzorgen we onze partner Era Contour en kunnen op een zo efficiënt mogelijke manier de afbouw inplannen.

Wouters heeft hier onder andere ca. 18.000 m² metal stud wanden, 8.000 m² plafonds en 12.000 m² stukadoorswerk geleverd.

 

Category

Renovatie

Date published

oktober 27, 2023