Al tientallen jaren een partnership

Wouters en SBB Ontwikkelen en Bouwen hebben al tientallen jaren een partnership als het gaat om de dekvloeren voor onze projecten. Onze samenwerking is op basis van kwaliteit. Wij zijn open en transparant naar elkaar en voor elk project wordt het juiste product ingezet om de beste kwaliteit te kunnen realiseren.

De organisaties kennen elkaar goed en nemen de kennis en ervaring mee naar nieuwe projecten. Op projectniveau wordt de samenwerking met Wouters Totaal Afbouw ook op de onderdelen MS wanden, VHP panelen en tegelwerk ingezet.

Bouwen doen we samen

Sinds vijf jaar zijn wij meer met Wouters gaan samenwerken doordat we toen contractafspraken hebben gemaakt voor de afwerkvloeren. Wij kunnen Wouters aanbevelen door de kennis en expertise die zij hebben en daardoor goede adviezen geven en meedenken met een project. Zakelijk en persoonlijk is er een klik en dat is belangrijk want bouwen doen we samen. In de samenwerking denken we vooruit en hebben we als doel een tevreden klant.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wouters onderscheidt zich van andere afbouwbedrijven door de mogelijkheid te bieden tot totaal afbouw en daarnaast bieden zij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Enige jaren terug zijn wij een samenwerking aangegaan om zo onder andere het kwaliteitsniveau te verhogen bij oplevering van woningen. Ook verbeteren we zo de processnelheid, heeft men een gezamenlijk verwachtingspatroon en is er een langdurige prijsvastheid in de calculatie.

Al meer dan 40 jaar partner

Als Bouwonderneming Van Bekkum werken wij al meer dan 40 jaar samen met Wouters als gevolg dat wij al jaren weten wat we aan elkaar hebben. Ook in de crisis hebben we geloofd in een goede samenwerking. Als er wat strubbelingen waren, was er altijd goed overleg om weer tot een oplossing te komen. Daarnaast staat Wouters voor direct contact en het geloof in samenwerking om voor beide partijen een goed resultaat te realiseren.

Aansprekende werkwijze

Met Wouters hebben wij een jaarcontract op verschillende onderdelen binnen de afbouw. In eerste instantie alleen op gebied van anhydrietvloeren, maar later ook binnenwanden, tegelwerk en zandcementvloeren. Het feit dat Wouters ook met vaste partners werkt en gezamenlijk naar het meest optimale product zoekt, heeft de doorslag gegeven. De bereidheid om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsvormen en de transparantie in het hele bouwproces heeft hier ook een rol gespeeld.