Eemgoed

Het project Eemgoed in Oosterwold is een opmerkelijk bouwproject omdat het zich richt op duurzaamheid en gemeenschapsvorming, maar ook omdat dit project is gerealiseerd zonder tussenkomst van een aannemer.

The Muse

94 luxe appartementen en commerciële ruimte op een bijzondere locatie, midden in Rotterdam. The Muse is een iconisch gebouw dat de skyline van Rotterdam verrijkt.

Zalmhaven I, II en III

De Zalmhaven bestaat uit 485 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie woontorens. De Zalmhaven I met 256 appartementen, is met 215 meter het hoogste gebouw van de Benelux.

Coolhaven Little C

Een project in hartje Rotterdam, bestaande uit 15 gebouwen met daarin 300 appartementen, lofts en studio’s gecombineerd met kantoorruimtes, ontmoetingsplekken, horeca, ateliers en winkels.

Holland Park Diemen

In 2015 is Wouters begonnen met de afbouw van 748 woningen voor het project Holland Park. Na 2,5 jaar zijn wij trots om te melden dat alle vloeren- stukadoorswerkzaamheden klaar zijn.

Buitengewoon Baarn

Naast de gerenoveerde Nieuwe Baarnse School werkt Wouters Totaal Afbouw mee aan 8 nieuwbouw woningen, waar de VZC vloer is toegepast.

41 woningen Steilvol wonen

Het project ‘Steilvol wonen’ bestaat uit 41 unieke woningen in het nieuwe deelgebied Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht.

Badhuisstraat Scheveningen

Aan de Badhuisstraat in Scheveningen heeft Wouters bijgedragen aan de realisatie van 66 nieuwbouw appartementen, gemeenschappelijke ruimten en kantoren.

Kwintijn

In de wijk Oud-West te Amsterdam is het project Kwintijn verrezen met in totaal bijna 300 woningen met twee besloten binnentuinen.

Groot Agteveld

Dit appartementencomplex met 22 woningen en commerciële ruimten is gerealiseerd in de nieuwe woonwijk ‘Groot Agteveld’.